AANMELDEN

Leuk dat jij erbij bent

TIJDENS HART VOOR BARNEVELD

Hart voor Barneveld is helemaal gratis voor jou als vrijwilliger. Omdat je het verdiend hebt. Er is wel één ding wat je moet doen: jezelf aanmelden. Zo weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen en kunnen we zorgen dat iedereen geniet.

Hoe werkt het?

1

Hart voor Barneveld bestaat uit drie onderdelen:

Maak hieruit jouw keuze.

2

Je kunt je aanmelden voor één van de drie onderdelen. Zo kunnen zoveel mogelijk vrijwilligers genieten van deze dag.

Je kunt per keer maximaal 2 
personen tegelijk aanmelden.

3

Na je aanmelding ontvang je een e-mail met jouw persoonlijke toegangskaart(en).

Neem jouw toegangskaarten uit- geprint mee op 7 december of laat je ticket zien op jouw smartphone.

MIDDAG (12.30 - 17.00 uur)

Workshops

In de middag vinden er drie workshoprondes plaats. Leer bijvoorbeeld sushi maken, versier een chocoladetegel, volg een whisky- of wijn proeverij. Maak sieraden, draai plaatjes als een echte dj of ontdek hoe je met je smartphone nog mooiere foto's maakt. Of volg een workshop over dierensporen op de Veluwe. Ook wordt de natuurfilm ‘Wild’ vertoond, waarbij maker Luc Enting aanwezig is om vragen te beantwoorden. Je kunt je voor drie verschillende workshops inschrijven, maar als je er 1 of 2 wilt volgen is dat ook goed.

Helaas, de inschrijving is gesloten!

NAMIDDAG (17.30 - 19.30 uur)

Diner

Aan het begin van de avond serveren we een heerlijk diner voor 100 vrijwilligers. Geniet van drie smakelijke gangen, klaar gemaakt door de chef-koks van de Midden Nederland Hallen. Tijdens het eten praat je gezellig bij met andere vrijwilligers. De bediening? Die is deels in handen van de burgemeester en wethouders en ambtenaren van de gemeente Barneveld. Inmiddels is het diner al helemaal volgeboekt. Gelukkig zijn er nog 2 leuke alternatieven. Zien we jou bij de workshops of het feest?

Helaas, de inschrijving is gesloten!

AVOND (21.00 - 24.00 uur)

Feest (18+)

De avond staat in het teken van de spetterende VrijwilligersParty, met de drive-inshow van Radio 538. Dj’s van de populairste radiozender van Nederland zorgen in de Midden Nederland Hallen voor een swingend einde van Hart voor Barneveld. Ze draaien bekende hits, mash-ups, remixes vanuit hun led dj-booth, terwijl achter de dj’s op een ledwall een spectaculaire ledshow plaatsvindt. Elke vrijwilliger krijgt deze avond een aantal gratis consumpties, waardoor ook het feest een geheel verzorgd avondje uit wordt. Let op: je kunt naar het feest als je 18 jaar of ouder bent.

Ik meld mij hiervoor aan

Vragen of hulp nodig bij het aanmelden?

  • Neem contact op met Welzijn Barneveld via tel. 0342 - 74 50 04 of kom op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur naar het inloopspreekuur voor vrijwilligers bij Welzijn Barneveld aan de Wilhelminastraat 12 in Barneveld.
  • Ook bij Het Schaffelaartheater kunnen ze je helpen bij je aanmelding. Je kunt hier op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur aan de kassa terecht.